Ensimmäinen postaus!

Iik.

Ja moi! Haluaisin kiittää ensinnäkin webhotelliani, joka mahdollistaa nämä nettisivut. Kyseessä on shellit.org jonka palvelimet sijaitsevat Suomessa ja sähkö saadaan tuulivoimasta. Jes! Lopulliseen serveri valintaan vaikutti tietysti myös ympäristöystävällisyys kotimaisuuden lisäksi. Koen tehneeni hyvän valinnan tässä valintojen maailmassa! Lisäksi kohtasin ongelmia heti domainin siirtämisessä ja sain vastauksen viestiini keskellä sunnuntaita. Superia!

Visuaalisesta ilmeestä taas vastaa amerikkalainen Kelsey ja tarkemmin ottaen hänen yrityksensä Bloom. Visuaalisesti aivan ihania blogipohjia! Suosittelen kurkkaamaan jos sulla on blogi tai olet ajatellut sellaisen aloittamista. Omani on niin yksinkertainen, että moni ei välttämättä tule ajatelleeksi designeria sen enempää, mutta kiitokset tästä ihanalle Kelseylle!

Tästä on hyvä alkaa. Blogi varmasti muotoutuu tässä pikku hiljaa itseni näköiseksi, sen enempää en voi vielä luvata! Tämä on ollut pitkäaikainen projekti, joten olen nyt ihan innoissani että sain tämän vihdoinkin kasaan. Suurinpana inspiraation lähteenäni toimii tietysti isoäitini, joka luki Australia -aiheista blogiani vuosina 2012-2013 ja jonka mukaan mun tekstit on niin hauskaa luettavaa. Totuuden perää tai ei, aloitetaan nyt kuitenkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *