Miksi kirjoittaa blogia ja onko tässä mitään järkeä?

Olen tässä nyt pidempään on/off – meiningillä ajatellut pitäisikö blogia vai ei ja mikä siinä kiehtoo ja miksi haluan kirjoittaa ja jakaa kuvia täällä. Onko tässä jotain järkeä? Olenkin koittanut mahdollisimman monipuolisesti miettiä mitä kaikkia positiivisia puolia blogin pitämisessä on ja sainkin kasaan seuraavat, mielestäni aika hyvät pointit miksi blogin kirjoittaminen on etenkin kirjoittajan kannalta kannattavaa ja miksi siinä on järkeä, ainakin minulle!

✔ Vaikka olisin aluksi aivan huono, tekemällä oppii! Täytyy vain päästä alun vaikeuksien yli ja homma yleensä lähtee rullaamaan. If you never try, you’ll never know.

 Itse kirjoitan nykyään todella vähän suomea, jos viestejä ja muita lyhyitä tekstejä ei oteta huomioon. Itselläni on nyt noussut halu kehittyä ja ilmaista itseäni paremmin myös kirjallisessa muodossa.

✔ Blogissa voi monipuolisemmin kertoa asioista, toisin kuin esimerkiksi Facebookissa tai Instagramissa. Erilaisten upotusten, linkkien, videoiden ja kuvien jakaminen kuulostaa mukavalle.

✔  Kuvien ottaminen ja kuvankäsittely on puuhaa, josta yleensä tykkään tosi paljon. Kirjoittamiseen ja kuvien käsittelyyn käyttämäni aika on suoraan pois muusta someajasta ja uskon sen olevan paljon kehittävämpää itselleni.

✔ Blogi on mielestäni hyvä kanava ilmaista itseään ja samalla joutuu miettimään myös omia mielipiteitään ja hahmottelemaan ajatuksiaan mahdollisimman ymmärrettävään muotoon. Samalla tulee jaettua omia pohdintoja ja ajatusmaailmaa tutuille ja ehkä tuntemattomillekin, eli on oma pieni äänitorvi verkossa.

✔ Saa samalla pidettyä myös kaikki läheiset ajan tasalla! Oon aika varma että ainakin vanhemmat, isovanhemmat ja kourallinen kavereita haluaa lukea ja kommentoida näitä mun ah, so niin mahtavia juttuja.

✔ On mahdotonta muistaa kaikkea. Blogissa kirjoitukset ja kuvat – välillä tunnelmaa myöden- on tallessa ja tänne voi tulla muistelemaan vuoden aikana tapahtuneita asioita. Pidin matkablogia vuosina 2012/2013 kun reissasin Australiassa. Saan kerta toisensa jälkeen erittäin hyvät naurut kun palaan lukemaan noita juttuja – olenkin super iloinen että jaksoin silloin kirjoittaa noita ylös, koska en muista enää puoliakaan. Palmupuut ja aurinkoiset hiekkarannat on tällä hetkellä aika kaukainen muisto.

✔ Mä toivon, että mun blogini tuottaa ennen kaikkea iloa, levittää positiivisuutta ja inspiroi myös monia jotka tänne eksyy. Blogi on kokonaan mun hallinnassa, joten voin sprinkle that shit everywhere. Nautitaan elämästä ja myös niistä pienistä upeista hetkistä, jotka usein loppujen lopuksi ovat just niitä parhaita!

Kuvat otin mun edelliseltä kävelylenkiltä Espoon rantamaisemissa, kuinka kaunista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *