Who? Lyhyt esittely itsestäni

Välillä sitä kelaa että mitä hittoa, olen ”jo” 24-vuotias ja tuhat asiaa on kesken eikä ole mennyt välttämättä ihan niin kuin olin joskus vähän nuorempana miettinyt, toisaalta ehkä ihan hyvä niinkin. Useampi nuoruuden unelma on käynyt toteen/ olen uskaltanut olla rohkea ja toteuttaa niitä. Tuntuuko aikuiselta? Ei todellakaan vaikka nykyään tykkäänkin enemmän kynttilöistä ja kirjoista kuin hämyisistä yökerhoista. Uskon että kaikella on loppujen lopuksi aikansa ja paikkansa. Kaikkien elämänpolut ovat erilaisia ja hyvä niin! Vertailemisen olen todennut turhaksi ja ymmärtänyt että vain sillä on väliä missä minä olen tänään ja missä haluan olla huomenna. Tässä tulee kuitenkin muutamia ihania juttuja joita olen kuitenkin ehtinyt tekemään tässä omien vuosieni varrella.

Olen ollut aurinkoisessa Australiassa W&H -viisumilla:

Olen asunut ja ollut töissä Iso-Britanniassa:

Olen opettanut Amerikassa nuorille tytöille vesihiihdon alkeita:

Olen käynyt (toistaiseksi) 41 eri maassa. Olen tehnyt eripituisia matkoja vuosien varrella käyttäen junia, busseja ja lentokoneita. Jossain vaiheessa kun olin reissanut yli 30 maassa, joku sattui kysymään kuinka monessa maassa olen käynyt. Ei mitään hajua! Alkoi laskenta ja siitä lähtien olen oikeastaan niitä laskenut. Ei siinä periaatteessa mitään järkeä ole, mutta tällä hetkellä haluan olla perillä siitä, mikä maa tulee olemaan se pyöreä 50!

Olen valmistunut koulusta (ehkä isoin saavutus mulle, koska en tuona aikana päässyt juuri matkustelemaan ja matkustelu… is life!)

Nyt olen kuitenkin työelämässä ja vaikka en enää unelmoi ulkomailla asumisesta niin matkustelu on kyllä mulle yksi elämänsuola edelleen. Elämän pienemmät ja suuremmat seikkailut siis jatkukoon! Tänne tulen kuitenkin varmaan kirjoittamaan kaikenlaista laidasta laitaan, itseänikin vielä jännittää mitä tästä tulee, oh well. Olen elämyksiä rakastava nautiskelija, joka rakastaa delffiinejä ja porkkanakakkua. Arvostan ihmisiä jotka elävät rehellisesti omien arvojensa mukaisesti ja uskaltavat rohkeasti olla sellaisia kuin ovat. Siihen minäkin haluan pyrkiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *